Το Logo του Απόλυτο
Το Logo του Απόλυτο

λίγα λόγια για το απόλυτο

Το Απόλυτο είναι η πιο σύγχρονη και σίγουρη επιλογή για τα μαθήματα μαθηματικών στην Κέρκυρα. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία των μαθηματικών, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα δημιουργώντας τον δικό μας χώρο διδασκαλίας. Μετρώντας πλέον 2 χρόνια λειτουργίας μπορούμε να πούμε ότι στο φροντιστήριο μας παραμένουμε αφοσιωμένοι στο στόχο μας: να παρέχουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες διδασκαλίας, και θα εφοδιάζει τον μαθητή με τον καταλληλότερο τρόπο.

Απόλυτο είναι η διαρκής προσπάθεια για τη γνώση,
αυτή είναι και η μοναδική προϋπόθεση για την επιτυχία.

τα μαθήματα στο απόλυτο

Το Απόλυτο δεν είναι απλώς ένα φροντιστήριο μαθηνατικών που η διδασκαλία βασίζεται σε ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών. Τα μαθήματα μαθηματικών στο απόλυτο θυμίζουν περισσότερο μια διαδικασία ιδιαίτερου μαθήματος αφού τα τμήματα μας είναι αυστηρά ολιγομελή (έως 5 άτομα). Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε προσωποποιημένο μάθημα βασισμένο πάνω στις ανάγκες & τις απορίες το κάθε μαθητή ξεχωριστά. Στο απόλυτο το μάθημα του φροντιστηρίου μετατρέπεται σε μια δημιουργική ώρα επαφής με τα μαθηματικά, δίνοντας τα εφόδια στο μαθητή όχι απλώς “να λύσει τα θέματα” αλλά να μπορεί να αντιμετωπίσει τις εξετάσεις χωρίς φόβο με γνώση για το αντικείμενο.

Online μαθήματα με αλληλεπίδραση

Στο απόλυτο ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τις εποχής για διαδικτυακά μαθήματα χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Με την τελευταίας τεχνολογίας γραφίδα Wacom μετατρέπουμε την οθόνη του μαθητή σε έναν διαδραστικό πίνακα διδασκαλίας, ενώ με τις κατάλληλες εφαρμογές στήνουμε την διαδικτυακή μας τάξη, δίνοντας παράλληλα στο μαθητή τη δυνατότητα live αλληλεπίδρασης, σαν να βρίσκεται σε κανονικό μάθημα.

Προσπαθούμε διαρκώς ώστε οι συνθήκες της online διδασκαλίας να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα κανονικό δια ζώσης μάθημα.

συχνές ερωτήσεις

Θέλετε να μάθετε γιατί το απόλυτο δεν είναι απλώς ένα ακόμη φροντηστήριο; Πως γίνονται αποτελεσματικά τα online μαθήματα μας; Έχετε επιπλέον απορίες ή χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση; Μη διστάσετε να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσα από τη σελίδα επικοινωνίας μας

Τα μαθήματα μας, χάρη στο μικρό αριθμό μαθητών ανά τμήμα απευθύνονται στον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Ο αριθμός των ωρών εξαρτάται από την ηλικία του μαθητή & το σχολικό του τμήμα.

Το κόστος των μαθημάτων διαμορφώνεται ανάλογα με τις εβδομαδιαίες ώρες μαθημάτων & τον αριθμό των μαθητών στο τμήμα. Επισκεφθείτε μας στο χώρο μας ή καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες

Τα μαθήματα μας, χάρη στο μικρό αριθμό μαθητών ανα τμήμα απευθύνονται στον κάθε μαθητή ξεχωριστά, Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να επικεντρωθούμε στις ανάγκες του καθενός και να υπάρχει αρκετός προσωπικός χρόνος για τη βελτίωση του μαθητή.

Με την τελευταίας τεχνολογίας γραφίδα Wacom μετατρέπουμε την οθόνη του μαθητή σε έναν διαδραστικό πίνακα διδασκαλίας, ενώ με τις κατάλληλες εφαρμογές στήνουμε την διαδικτυακή μας τάξη, δίνοντας παράλληλα στο μαθητή τη δυνατότητα live αλληλεπίδρασης, σαν να βρίσκεται σε κανονικό μάθημα. Προσπαθούμε διαρκώς ώστε οι συνθήκες της online διδασκαλίας να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα κανονικό δια ζώσης μάθημα.

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ηλικία που μπορεί να θεωρηθεί καταλληλότερη. Η σωστή ηλικία για να ξεκινήσει ένας μαθητής μαθήματα μαθηματικών είναι πριν δημιουργηθούν κενά στην ύλη που θα κάνουν το μαθηματικά δυσνόητα και τα κενά δυσαναπλήρωτα, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μαθητή δημοτικού, γυμνασίου ή λυκείου

Το φροντιστήριο μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Κέκρυρας, στην οδό Μαντζάρου 6, στον 2ο όροφο, σε έναν πολύ προσεκτικά διαμορφωμένο χώρο για να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.