Το Logo του Απόλυτο
Το Logo του Απόλυτο

χρήσιμο υλικό

Στο φροντιστήριο μαθηματικών απόλυτο μετά από χρόνια εμπειρίας διδασκαλίας στην Κέρκυρα, έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη βάση δεδομένων από ασκήσεις & προηγούμενα θέματα εξετάσεων. Οι ασκήσεις αυτές, δικές μας είτε άλλων συναδέλφων αλλά και τα θέματα εξετάσεων είναι διαρκώς προσβάσιμα από τον καθένα ώστε να μπορεί να εξασκηθεί στα μαθηματικά.

Παλιά θέματα εξετάσεων

Έχουμε συλλέξει μια μεγάλη γκάμα παλιών θεμάτων εξετάσεων μαθηματικών για όλες τις ηλικίες. Ανακαλύψτε τα θέματα των πανελλαδικών στα μαθηματικά γενικής κατεύθυνσης & γενικής παιδείας, αλλά και μια μεγάλη συλλογή θεμάτων ενδοσχολικών εξετάσεων γυμνασίου και ‘Α & Β’ Λυκείου

Ασκήσεις & βοηθητικό υλικό

Μετά από 10 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία των μαθηματικών στην Κέρκυρα έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη online συλλογή ασκήσεων, δικών μας και άλλων μαθηματικών από όλη την Ελλάδα για την εξάσκηση του κάθε μαθητή οποιαδήποτε στιγμή. Η συλλογή είναι διαθέσιμη me ελεύθερη πρόσβαση για όλους.

επικοινωνία

στείλτε μας μήνυμα

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    αποστολή + μηνύματος = επιτυχής!
    Συγχαρητήρια, μόλις λάβαμε το μήνυμα σας!
        Μόλις το διαβάσουμε θα σας απαντήσουμε. Στο μεταξύ μπορείτε να μεταβείτε στα τελευταία νέα μας και να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.